Mauno ja Milo

Mauno ja Milo ovat nyt noin 4kk ikäiset veljekset. Pennuista tuli minulle ilmoitus kesäkuussa, jolloin kävin hakemassa noin 4vk ikäiset, neljä pientä pentua hylätystä navetasta, Valkeakoskella. Pennut olivat kovin väsyneitä ja kärsivät nestehukasta. Korvapunkkeja ja matoja oli kaikilla. Aluksi mentiin emonmaidonvastikkeella ja siitä siirryttiin aika pian jauhelihaan ja muuhun kiinteään ruokaan.

Kun madotukset oli hoidettu ja pennut alkoivat selvästi virkistyä, kaikki neljä alkoivat uteliaana tutkia ympäristöään. Meidän pieni tiibetinspanieli koira Niilo ja kaksi omaa kissaani tulivat nopsaan tutuiksi ja pennut mielsivät ne osaksi perhettä. Ihmisiin pennut kiintyivät kovasti ja kaikki ovatkin mitä parhaimpia sylikissoja.

Mauno

Mauno on kaunis, mustavalkoinen poika.
Pienenä Mauno oli rauhallisin vesseli, mutta nykyään siitä on tullut melkoinen seikkailija. Mauno on myös todella hellyydenkipeä ja useasti tuleekin syliin tai hakee huomiota naukumalla/pyörimällä jaloissa. Se on kova leikkimään koiran kanssa ja tutkimaan asuntoa. Jos jokin kaappi tai ovi on hiemankaan raolla, Mauno on siellä kahdessa sekunnissa.

Milo

Milo on hyvin samankaltainen kuin veljensä Mauno, mutta ulkonäöltään muistuttaa enemmän siskoansa Millaa. Milo on harmaa valkoinen poika.
Luonteeltaan myös Milo on kovin hellyydenkipeä ja tykkää oleilla sylissä tai ihmisen olkapäillä. Öisin Milo käpertyy joko veljensä kanssa kiipeilypuun pesään nukkumaan tai sitten tulee aivan kainaloon nukkumaan.


ETSIVÄT YHTEISTÄ KOTIA!! Pennut on rokotettu ja madotettu. Leikkaus jää uuden omistajan velvollisuudeksi hoitaa. Ei mielellään pieneen lapsiperheeseen (ovat aika raisuja leikeissään). Ovat tottuneet muihin kissoihin ja pieneen koiraan. Jos kerrostaloon missä on parveke, sen on oltava lasitettu/verkotettu. (Eivät ole tottuneet parvekkeeseen, eli se ei ole pakollinen olla).

Minulle voi soittaa arkisin klo 18-20 välisenä aikana tai viikonloppuisin!

Tiedot

Ikä: 4kk

Streiloitu/Kastroitu: Ei

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: Molemmat ovat perusterveitä

Sirutettu:

Sukupuoli: molemmat ovat poikia

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Valkeakoski

Yhteystiedot: 0405199477