Nipsu

10 vuotias Kodinvaihtaja Nipsu on loppuelämän kotia vailla.
Nipsu on ehkä kaikista tapaamistani kissoista puheliain, ja äärettömän utelias. Nipsu tykkää olla kaikessa mukana, seuraten ja kommentoiden. Hyvin rohkea poika on myös, ja tuli viereen nukkumaan jo ensimmäisenä yönä sijaiskodissa.
Sylikissa Nipsu ei kuitenkaan ole, mutta seurakissa kylläkin.
Nipsu on viettänyt koko elämänsä ainoana kissana, ja luultavasti nauttisi eniten päästessään kodin ainoaksi palvonnan kohteeksi.
En usko Nipsun myöskään soveltuvan pienten lasten kotiin, sillä kipeää lonkkaa koskiessa, saattaa muuten hyvin rauhallinen Nipsu huitaista tassullaan.
Ikäisekseen Nipsu on hyvin leikkisä ja aktiivinen, siis silloin kun ei ole toimittamassa virkaansa sohvan tai sängyn koristeena.
Parhaiten näen Nipsun soveltuvan yksinäisen ihmisen toveriksi, taikka lapsettomalle pariskunnalle

4.4.2019
Nipsu on saanut niveliä tukevaa ruokaa, erityisesti sen kuivamuona vetää puoleensa valikoivaa kissaa. Spesiaalinen ihmissosiaalisuus ja leikkiaktiivisuus on pysynyt vahvasti Herra Nipsun ominaisuuksina ensikotiajan edetessä. Herra myös puhelee säännöllisesti sekä nauttii silminnähden rapsutuksista. Aivan valloittava ja persoonallinen tapaus

4.5.2019
Nipsulla on edessään hammashoito, jonka jälkeen on herran terveydenhoito kokonaisvaltaisesti päivitetty ja hän voi huoletta astua uuteen kotiin, jota vieläkin ihme kyllä vailla. Koiria Nipsu on saanut ajoittain vieraakseen ja heihin on herra varautunut ystävällisen viileästi, kunnes koirien liika innokkuus on himmattu Nipsun tassujen aktivaatiolla. Eli koiratalouteen käy vain jos koira itsekin on rauhallista ja hiljaista sorttia. Kaikki kiinnostuneet vain ihmeessä tulkaa tapaamaan herra hurmuria

4.6
Nipsu on jatkanut ensikodin hurmaamista omalla uteliaalla ja seurallisella luonteellaan. Nipsu on syönyt kuurin nivelten hyvinvointia auttavaa ruokaa, josta on selvästi ollut hyötyä. Nipsu kävi myös hammaslääkärissä jossa sai kehut hampaiden hyvästä kunnosta.

Tiedot

Ikä: 10v

Kissa on: Kastroitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: Nipsulla on pientä ikään liittyvää nivel vaivaa ja sen vuoksi nivelten hyvinvointia edistävä ruokavalio, muuten Nipsu on ikäisekseen erittäin hyvässä kunnossa

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Poika

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: Epilä, Tampere

Yhteystiedot: Neatleet@gmail.com