Varattu

Pantteri ja Leidi

Pantteri ja sen poika Leidi ovat kodinvaihtajia. Asuvat tällä hetkellä sijaiskodissa Kangasalla.
Kesyjä, viihtyvät ihmisen sylissä silitettävänä.
Nämä mustat hurmurit ovatkin todella seurallisia ja hellyydenkipeitä, joten uuden kodin on oltava valmis kiireettömiin, hellyydentäyteisiin silityshetkiin.

5-vuotias Pantteri on parivaljakosta hieman varautuneempi uudessa paikassa, joten sen on annettava sopeutua rauhassa uuteen ympäristöön. Tuli kuitenkin sijaiskotiin muuttettuaan nopeasti haistelemaan ja tutustumaan, ja jo seuraavana päivänä ihmisen syliin silitettäväksi. 4-vuotias Leidi on tämän duon rohkea osapuoli, joka tulee pyytämään hellyyttä jokaiselta kohtaamaltaan uudelta ihmiseltä. Tältä kissalta saa sylintäydeltä rakkautta osakseen.

Pantteri ja Leidi luovutetaan vain yhdessä.

Jos olet valmis tarjoamaan tälle parivaljakolle rakastavan loppuelämän kodin, otathan rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tapaaminen.

YHTEYDENOTOT numeroon 0451333324 🙂

Ikä: 4-5v