Täplä

Täplä on noin 12-vuotias elämää nähnyt kesy ja rauhallinen kollipoika. Täplä saapui toimitilalle kolmen muun kissan kanssa omistajan kuoltua. Pojat asustelivat entisen kotinsa liepeillä, kunnes naapurit toimittivat heidät meidän hoitoomme alkuvuodesta.

Täplä oli tullessaan hyvin likainen, ja ulkoloiset elelivät hänen turkissaan. Myös paino oli päässyt laskemaan huolestuttavasti. Täplä on kuitenkin kuntoutunut hyvin, ja ylimääräiset kaveritkin on turkista häädetty pois häiritsemästä elämää.

21.2.2019 Täplällä todettiin kilpirauhasen liikatoiminta, joka on tyypillisesti vanhenevien kissojen sairaus. Täplälle on aloitettu siihen lääkitys, joka annetaan kaksi kertaa vuorokaudessa. Lääkkeet Täplä ottaa nätisti. Oikealla lääkityksellä Täplä voi elellä ihan tavallista kissan elämää.

9.5.2019 Täplä kävi myös hammashoidossa ja on muuttanut asumaan sijaiskotiin. Kilpirauhaslääkityksetkin alkavat olla jo kohdallaan. Ruoka maistuu hyvin, ja Täplä nauttii sijaismamman huomiosta. Telkkaria katsellaan yhdessä, ja silittely ja harjaus on ihan parasta.

20.6. 2019 Täplä muutti takaisin toimitilalle, jonne häntä voi tulla tapaamaan sovitusti.

Täplä muuttaisi mielellään kotiin, jossa saisi viettää rauhallista ja turvallista loppuelämää. Saisi silittelyä ja huolenpitoa yllin kyllin. Rauhallinen kissakaveri olisi hyvä, koska Täplä on aina asunut muiden kissojen kanssa yhdessä.

Täplä on madotettu, rokotettu, sirutettu, leikattu ja fiv/felv-testattu (negat.)

Laita sähköpostia ja kerro, millaisen kodin sinä voisit tarjota tälle herralle.

Tiedot

Ikä: 12v

Kissa on: Kastroitu

Loishäädetty: Kyllä

Rokotukset: Kolmoisrokote

Terveys: Kilpirauhasen liikatoiminta

Sirutettu: Kyllä

Sukupuoli: Poika

OTA YHTEYTTÄ

Kissan sijainti: KKY toimitila

Yhteystiedot: heikkilae@gmail.com